Y-Pakki Satakunnan Museo
Tietoa palvelusta
Siirry karttaikkunaan
 
 
 Haku
Merikarvia Pomarkku Kankaanpää Siikainen Karvia Kankaanpää Säkylä Eura Jämijärvi Pori Ulvila Harjavalta Kokemäki Huittinen Nakkila Eurajoki Rauma
 

Tietoa palvelusta

Sivusto sisältää rakennusperintötietokanta Pakkiin tallennettuja kohteita ja alueita. Pakki- ja Y-Pakki -sivustot on tuottanut Satakunnan Museo ja toteutuksesta vastaa Tmi Hilla Tarjanne.

Inventoidut kohteet

Kohdetiedot käsittävät perustietojen ohella kohteen kuvauksen ja arvioinnin. Arviointiin ja perustietoihin sisältyy kohteen luokitus, joka tehdään inventointihankkeissa kaavoitusta varten. Kohteet on jaoteltu hankkeissa niiden arvojen perusteella kolmeen luokkaan A, B, C. A- ja B-luokan kohteille on suositeltu suojelua, joka yleensä on myös toteutunut. C-kohteiden merkitys on lähinnä maisemallinen/kaupunkikuvallinen, eikä niitä yleensä ole suojeltu kuntien kaavoissa.

Luokittelussa sovellettuja arvoja ovat:
• rakennushistoriallinen
• arkkitehtoninen
• historiallinen
• maisemallinen/kaupunkikuvallinen
• säilyneisyys

Inventoitujen kohteiden tiedot on mahdollista ladata pdf-tiedostona. Pdf-tiedoston lukemiseen tarvitaan Adobe Acrobat Reader -ohjelma. Ohjelma on maksuton ja se on ladattavissa Adoben verkkosivuilta http://www.adobe.com/fi/

Tekijänoikeudet

Verkkopalveluun voi vapaasti linkittää ja tekstiä saa lainata tekijänoikeuslain mukaisesti, lähde on mainittava (ks. esim. Turun yliopiston opas). Aineistoa saa käyttää vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin.

Valokuvien tekijänoikeudet ovat valokuvaajilla. Valokuvat ovat ao. inventoinnin tekijän kuva-arkiston kokoelmista (esim. Satakunnan Museo, Satakuntaliitto tai yksityishenkilö). Valokuviin liittyy kuvaaja ja kuvausaika. Kuvien kaupallisesta käytöstä, esittämisestä ja kopioimisesta on sovittava erikseen kuvaajan kanssa.

Palaute

Palautetta kohteista ja alueista voi antaa Satakunnan Museolle, olli.joukio((at))pori.fi.

Vastuu

Palvelun tuottajat vastaavat verkkopalvelun sisällöstä. Havaitut virheet pyritään korjaamaan viivytyksettä. Päivityspäivämäärä ilmoitetaan. Tuottajat eivät vastaa sivuston sisällön mahdollisten virheiden tai teknisistä syistä johtuvan käytön estymisen käyttäjälle aiheuttamista kustannuksista tai vahingosta.

Rekisteriseloste

Saavutettavuusseloste

 
 

Satakunnan Museo
Hallituskatu 11
28100 Pori